STOCKHOLM
placeholder image
logo_boobo_studio

Boo Boo Studio

Boo Boo Studio passar perfekt för dig som letar efter en fullt möblerad 30 kvadratmeter stor lägenhet. Den rymliga studion är komplett möblerad med en bekväm dubbelsäng som du kan fälla upp och ner för mer plats och en modern TV för avkoppling.

Denna bostad lämpar sig för max 2 personer

 

BOKA NU
placeholder image

Komplett möblerat

 

Fullt utrustat kök med kyl, micro, spishäll & husgeråd

 

Dubbelsäng

 

Badrum med WC, dusch & golvvärme

 

Handdukar & lakan

 

Städning en gång i veckan

 

Wi-Fi

 

30 kvm

placeholder image

Det fullt utrustade köket har en kyl, mikrovågsugn, spishäll och nödvändiga köksredskap. Efter att ha tillagat din måltid kan du njuta av den vid matbordet.

placeholder image

Vi erbjuder handdukar och sängkläder, samt gratis WiFi för att hålla dig ansluten. Vår kostnadsfria veckostädning gör din vistelse ännu bekvämare.

placeholder image

Boo Boo Studio är det perfekta valet för både affärsresenärer och semesterfirare som söker bekvämt boende. Boka din vistelse idag och upplev en kombination av komfort och praktik. Välkommen till Boo Boo Studio, där din komfort är vår högsta prioritet!

placeholder image

”Fantastisk vistelse tack vare läget!

Fantastiskt att kunna åka färja till/från boendet till centrala Stockholm.”

– Leila
placeholder image

”Nytt fräscht och boende i kvarter under förändring!

Mycket bekväm lägenhet nära kommunikationer och mataffärer. Lätt att resa in till city om det är det man vill. Fantastiskt sköna sängkläder och skön säng. Intressant område i förvandling från gammalt fabriksområde till mer designbaserat med Beckmans Designskola som en av de närmsta grannarna.”

– Helena