STOCKHOLM
placeholder image

Sommar på Boo Boo

 

Boo Boo är det perfekta valet för dig som vill bo nära vattnet. Här kan du njuta av solnedgångar över havet och promenader i den fina miljön. Trots sin avskildhet är Boo Boo aldrig långt från civilisationens bekvämligheter. Du tar dig enkelt med båt, tvärbana eller buss till sommarens olika destinationer.

placeholder image

Stockholm Pride

Stockholm Pride är en av Europas största och mest livliga pridefestivaler. Festivalen lockar tusentals besökare varje år och inkluderar parader, konserter och seminarier. Att ha ett lättillgängligt och bekvämt boende som Boo Boo Living gör det enkelt att delta i festligheterna. Festivalen håller på i flera dagar mellan 29 juli-3 augusti vilket gör Boo Boo Living till ett väldigt prisvärt alternativ.

placeholder image

Allsång på Skansen

Allsång på Skansen är en klassisk svensk sommartradition. Varje vecka samlas människor för att sjunga tillsammans med svenska artister i den historiska parken Skansen. Gäster som önskar boende nära eventet kommer att uppskatta Boo Boo Livings placering och komfort.

placeholder image

Stockholm Maraton

Det årliga Stockholm Marathon går av stapeln 1 juni och drar löpare och åskådare från hela världen. Att ha ett boende med goda faciliteter och återhämtningsmöjligheter som Boo Boo Living kan vara avgörande för en bra upplevelse. Känn dig som hemma med incheck några dagar innan, ta en springtur i den fina omgivningen och ladda upp för loppet.

placeholder image

Midsommarfirande

Midsommar är en av de mest firade högtiderna i Sverige, och i Stockholm kan besökare uppleva festligheterna på många platser i och runt staden. Boo Boo Living erbjuder ett hemtrevligt och lokalt boendealternativ för att njuta av denna unika svenska tradition.

placeholder image

Stockholms Filmfestival – Sommarbio

Sommarbio är en del av Stockholms Filmfestival och visar filmer utomhus mellan 16-20 Augusti. För filmälskare som vill uppleva bio under stjärnorna, erbjuder Boo Boo Living ett bekvämt boende i närheten av visningsplatserna.

placeholder image

Gastronomi- och matmarknader

Under sommaren arrangeras flera matmarknader och gastronomievenemang i Stockholm. För matentusiaster som vill utforska stadens kulinariska scener erbjuder Boo Boo Living en utmärkt bas där du kan ta dig enkelt till alla platser.