STOCKHOLM
placeholder image
BOOBOON

Lär känna närområdet runt Boo Boo Living på Lidingö

Upptäck Lidingö

Det finns många trevliga saker att göra på Lidingö, såsom att promenera, besöka Lidingö golfklubb, njuta av en dag på spa med familjen.

Kvarterskrogen Quai ligger endast ett stenkast från Boo Boo Living. Här kan du avnjuta mat och dryck i en härlig atmosfär.

Det finns flera alternativ på Lidingö om ni vill unna er en dag på spa med familjen. På Skepparholmen Nacka kan ni boka in en avkopplande massage eller en ansiktsbehandling, eller kanske ett längre spapaket som innehåller flera olika behandlingar.

Det finns även flera padelanläggningar på Lidingö – såsom PADEL Lidingö och på Lidingö tennisklubb.

På Lidingö finner ni även Millesgården Museum. Dalénum Glassbar & Café, ett prisbelönt utomhus cafe. Tehuset JAVA Dalenum som är ett café med grymt kaffe och brett sortiment av nybakt bröd och fika. I närheten finner ni även Lidingös bästa pizza på 450 Gradi.

placeholder image

Kommunikation och transport

Bor du hos Boo Boo Living är det minst sagt enkelt att färda sig runt om i Stockholm. Precis intill Boo Boo Living hittar du både Lidingöbanan samt ett flertalet bussar. En kort promenad bort kan du ta den mysiga SL-båten som går till både Nybrokajen och Ropsten. Har du möjligtvis en bil? Isåfall har vi ett garage där vi självklart erbjuder platser för våra gäster.

placeholder image

Lidingös majestätiska granne – Stockholm

Föredrar du shopping eller sightseeing? Oavsett vad, erbjuder Stockholm något som passar alla. Beger du dig in till centrala Stockholm finner du ett flertalet gallerior och butiker. Nordiska Kompaniet, Mood Gallerian och Gallerian ligger alla ett stenkast från varandra.

Uppskattar du grönska och natur får du inte missa Djurgården. Här finns ett flertalet trevliga promenadstråk och mysiga cafeér och restauranger belägna vid vattnet. På Djurgården ligger även Gröna Lund, Skansen och Nordiska museet om du blir kultur sugen.

placeholder image

Se Vasastan och Östermalm från deras bästa sida

Är du sugen på en restaurang upplevelse du sent kommer glömma får du inte missa den Italienska restaurangen L’Avventura. Med en unik och extraordinär lokal, fantastiska viner och helt underbar mat kan vi lova er att ett besök här är något du kommer minnas ett bra tag framöver.

Är du lite torr i halsen och vill upptäcka lite nya drinkar måste vi rekommendera Röda Huset. Här tar Hampus Thunholm ut svängarna med cocktails och mat som inspirerats från förr med framtiden i åtanke. Menyn ändras efter säsong så vi kan lova att det troligtvis alltid finns något nytt att smaka på.

Uppskattar du lite mer fart kan du ta en promenad ner till Sturegallerian där du finner den händelserika baren Tjalans. Här dricks det drinkar och dansas sent inpå kvällen till musik spelad av DJs.

boka nu