STOCKHOLM
placeholder image
logo_boobo_family

Boo Boo Family

Boo Boo Family är en rymlig lägenhet på 60 kvadratmeter. Det här är det perfekta valet för dig och din familj eller för dem som söker ett rymligt boende i Stockholm som rymmer upp till 4 personer.

Denna bostad lämpar sig för max 4 personer

 

BOKA NU
placeholder image

Komplett möblerat

 

Fullt utrustat kök med kyl, micro, spishäll & husgeråd

 

Dubbelsäng

 

Badrum med WC, dusch & golvvärme

 

Handdukar & lakan

 

Städning en gång i veckan

 

Wi-Fi

 

60 kvm

placeholder image

Denna bostad är idealisk för familjer som vill känna sig som hemma, eller för dem som behöver ett längre boende i Stockholm där komfort är av största vikt. Priset inkluderar gratis WiFi och städning en gång i veckan.

placeholder image

Ni kommer att ha tillgång till ett komplett kök med kyl, spis, mikrovågsugn och all nödvändig utrustning, vilket gör det enkelt att laga fantastiska måltider.

placeholder image

Boo Boo Family erbjuder en perfekt plats för avkoppling och gemenskap, oavsett om ni vill laga goda middagar tillsammans eller bara njuta av varandras sällskap. Det finns även gott om utrymme för att arbeta hemifrån om det behövs. Välkomna till Boo Boo Family, där komfort och gemenskap är vårt fokus!

placeholder image

”Enastående

Stor lägenhet, ljudisolerat, full utrustad kök. Ren toa, bekväm säng. Nära till matbutik, badplats, kollektivtrafik. 10/10″

– Omar
placeholder image

”Verkligen utmärkt valuta för pengarna. Rent, bekvämt läge, rymligt. Personalen var hjälpsam!

Vi hade en lägenhet med två sovrum som var fantastisk för utrymme för familjen. Platsen var inte i centrala Stockholm, men var en 5 minuters promenad till färjan som var fantastisk. Det finns också ett fantastiskt litet vandringsområde i närheten så jag rekommenderar starkt platsen. Fantastisk enkel färjeresa till alla attraktioner i centrala Stockholm. Det var bekvämt och du kände dig som en lokal när du var där”

– Cathleen