STOCKHOLM
placeholder image

Boo Boo Nyheter

 

Missa inga av våra nyheter och intervjuer.

placeholder image
2023-08-26

Nystart på Boo Boo Living

Hösten närmar sig med spännande möjligheter för dem som börjar studera eller har fått jobb i Stockholm. För alla som söker det perfekta boendet för en långvarig vistelse, erbjuder Boo Boo Living lägenhetshotell på Lidingö med den ultimata kombinationen av bekvämlighet och stil för både long-stay och kortare vistelser från 3 dagar.

Boo Boo Living är inte bara ett vanligt co-living lägenhetshotell; det är din hemvistelse borta från hemmet. Beläget i den natursköna och lugna omgivningen på Lidingö, erbjuder detta unika boende en bekväm och modern oas för alla som behöver ett tillfälligt hem. Här finns lägenheter som passar alla behov, från ensamresenärer till små familjer.

placeholder image
2023-08-24

Varför välja Boo Boo Living?

Bekvämlighet: Alla lägenheter är fullt utrustade med moderna faciliteter och bekvämligheter för att göra din vistelse så smidig som möjligt. Från köksutrustning till bekväma sängar, allt är noggrant utvalt för att ge dig en hemtrevlig känsla.

Flexibilitet: Boo Boo Living förstår att varje gästs behov är unika. Oavsett om du stannar i tre nätter eller längre, finns det olika boendealternativ och prisklasser som kan anpassas efter dina önskemål.

Natursköna omgivningar: Lidingö erbjuder en harmonisk kombination av stadsliv och natur. Njut av promenader längs vatten och gröna parker, samtidigt som du har enkel tillgång till Stockholms stadskärna.

Service: Vårt dedikerade team finns alltid till hands för att säkerställa att din vistelse är så bekväm som möjligt. Från incheckning till check-out, strävar vi efter att göra din tid hos oss minnesvärd.

Vare sig du är en student som påbörjar din utbildning eller en yrkesverksam som har fått jobb i Stockholm, är Boo Boo Living redo att välkomna dig till en ny säsong av möjligheter. Upptäck den perfekta balansen mellan komfort och bekvämlighet på Lidingö. Boka din långtidsvistelse på Boo Boo Living idag och se fram emot en fantastisk tid i Stockholm!

placeholder image
2023-05-20

Sommaren på Boo Boo Living

Ska du spendera din sommar i Stockholm? Då kan du redan nu säkra ditt boende hos oss. Boo Boo Living är ett lägenhetshotell, fullt utrustad med allt som kan tänkas behövas under både längre och kortare vistelser. På endast 20 minuter tar du dig enkelt från Aga in till storstadspulsen.

Varmt välkommen att boo hos oss i sommar!placeholder image
2023-05-16

Stockholm Marathon & Lidingöloppet

Det är dags att utmana dig själv! Boka in ett lopp i Stockholm eller på Lidingö. Stockholm Marathon startar 3 juni och är ca 42 km långt. För dig som föredrar ett kortare lopp rekommenderar vi Lidingöloppet som är 15 km långt samtidigt som det är nära vårt hotell.placeholder image
2023-05-04

Festivalsommar

Ska du på festival i sommar? Då kan du bo hos oss på Boo Boo Living. Med endast 20 minuter till Gärdet tar du dig snabbt och enkelt till Lollapalooza.På kvällen kan du lika smidigt ta dig hem med tunnelbanan till Ropsten för att byta buss till Aga.

Åk från Boo Boo Living in till city och du har sedan promenadavstånd till
Rosendal Garden Party.

Säkra ditt festivalboende redan nu!

 

placeholder image
2023-04-30

Studentmottagning

Kanske ska du eller någon du känner ta studenten i Stockholm i sommar? Då är Boo Boo Living det perfekta boendet för er. Bjud upp dina nära och kära på ditt firande. Hos oss går det utmärkt att parkera i vårt garage eller i det allmänna parkeringshuset. 

Snabbt och enkelt kan de sedan med Lidingöbanan ta sig in till stan för ditt firande!placeholder image
2023-04-14

Pridefestivalen

Stockholm Pride är Nordens största Pridefestival. Under vecka 31 pågår flertalet händelser att ta del av, bland annat den kända paraden som går av stapeln den 5:e augusti och tågar från Kungsholmen till Östermalm. Ta även del av fantastiska artister, utställare, restauranger och barer för musik och fest.

Bo hos oss samtidigt som prideveckan äger rum!placeholder image
2023-04-11

Skansen

Spendera en dag med familjen på Skansen. Upplev djur och natur och avsluta kvällen med Allsång på Skansen. Ta sedan tunnelbanan ut till Lidingö och kom bort från storstadspulsen. 

Vår Boo Boo Family är perfekt för dig med småbarn där ni och barnen får egna sovrum för natten.placeholder image
2023-02-02

Booende

Christopher, barchef på vårt systerhotell Bank Hotel, bor hos oss på Boo Boo Living. Vi har träffat Christopher för att få höra mer om hur det är att boo på Boo Boo Living och hans bästa tips i närheten. Han tipsar om kvartersrestaurangen Quai och berättar att han inrett sin lägenhet med lite personliga detaljer.

Hur reser du enklast till och från jobbet?
Enklast till jobbet är det med Lidingöbanan och sedan tunnelbanan från Ropsten. Om det är fint väder och man har tid över så går båten ett stenkast från boendet.

Har du några härliga tips på vad man kan göra i närheten av Boo Boo Living?
Den bästa restaurangen som jag oftast går till är kvarterskrogen Quai, som är ett jättemysigt och trevligt ställe med jättebra mat och dryck. Annars så tycker jag om att gå längst med vattnet om vädret tillåter.

Vad är det bästa med Boo Boo Living?
Det bästa för mig iallafall är nog städningen, tycker det inte är jättekul att städa. Andra saker är ju självklart att kollegor bor nära och att man har nära till både innerstaden och natur.

Har du inrett med något personligt?
Har inrett med lite smått och gott från gamla lägenheter som jag har haft.

Hur ser din perfekta helg ut?
Den perfekta helgen innebär att umgås med vänner och familj. Någon trevlig middag med vänner och kollegor med ett stort glas vin i handen.