STOCKHOLM
placeholder image

Boo Boo Nyheter

 

Missa inga av våra nyheter och intervjuer.

placeholder image

Booende

Christopher, barchef på vårt systerhotell Bank Hotel, bor hos oss på Boo Boo Living. Vi har träffat Christopher för att få höra mer om hur det är att boo på Boo Boo Living och hans bästa tips i närheten. Han tipsar om kvartersrestaurangen Quai och berättar att han inrett sin lägenhet med lite personliga detaljer.

Hur reser du enklast till och från jobbet?
Enklast till jobbet är det med Lidingöbanan och sedan tunnelbanan från Ropsten. Om det är fint väder och man har tid över så går båten ett stenkast från boendet.

Har du några härliga tips på vad man kan göra i närheten av Boo Boo Living?
Den bästa restaurangen som jag oftast går till är kvarterskrogen Quai, som är ett jättemysigt och trevligt ställe med jättebra mat och dryck. Annars så tycker jag om att gå längst med vattnet om vädret tillåter.

Vad är det bästa med Boo Boo Living?
Det bästa för mig iallafall är nog städningen, tycker det inte är jättekul att städa. Andra saker är ju självklart att kollegor bor nära och att man har nära till både innerstaden och natur.

Har du inrett med något personligt?
Har inrett med lite smått och gott från gamla lägenheter som jag har haft.

Hur ser din perfekta helg ut?
Den perfekta helgen innebär att umgås med vänner och familj. Någon trevlig middag med vänner och kollegor med ett stort glas vin i handen.