STOCKHOLM
placeholder image

Julguide till Stockholm och fira julen med BooBoo Living

 

Julen i Stockholm och på Lidingö erbjuder en mängd aktiviteter för både stora och små, och BooBoo Living är den perfekta basen för att uppleva allt som staden har att erbjuda under denna festliga tid.

placeholder image

Julbord på Gamla Riksarkivet

 

Bara 20 minuter från BooBoo Living ligger Gamla Riksarkivet, en fantastisk plats för att njuta av ett klassiskt julbord. Här erbjuds en mängd traditionella rätter som julskinka, köttbullar, sill och Janssons frestelse, men med en spännande twist! Kockarna lägger ofta till kreativa inslag och nya smaker för att ge en modern touch till de klassiska rätterna. Med sitt centrala läge är det lätt att kombinera besöket med en promenad i området för att njuta av julbelysningen.

BOKA BORD
placeholder image

Julmarknader i Stockholm

 

Stockholm har flera mysiga julmarknader som är värda ett besök:

Stortorget i Gamla Stan: Denna marknad är en av de mest kända och erbjuder ett brett utbud av hantverk, julpynt och delikatesser. Här kan du njuta av varm glögg och pepparkakor medan du handlar unika julklappar. Marknaden är öppen från slutet av november till julafton.

Skansens Julmarknad: Skansen har en traditionell julmarknad som visar upp svenska jultraditioner. Här kan du besöka hantverkare, lyssna på julmusik och delta i aktiviteter för barn. Marknaden är öppen under helgerna i december.

Sundbybergs Julmarknad: Denna marknad är känd för sin mysiga atmosfär och många aktiviteter, inklusive barnvänliga inslag som tomtebesök och karuseller. Den ligger cirka 30 minuter från BooBoo Living.

placeholder image

Aktiviteter på Lidingö

 

Lidingö erbjuder också en mängd julaktiviteter. Besök Långängens gård, som serverar ett välsmakande julbord med lokala råvaror, även de med en twist. Dessutom finns flera promenadvägar som är vackert dekorerade under julen, perfekt för en familjepromenad.

BOKA BORD
placeholder image

BooBoo Living – En perfekt familjebas

 

BooBoo Living erbjuder rymliga lägenheter, vilket gör det enkelt för familjer att samlas. Varje lägenhet är fullt utrustad med kök, så ni kan laga egna julmåltider om ni önskar. Att ha tillgång till ett eget kök gör det också möjligt att njuta av lugna frukostar och familjemiddagar.

BooBoo Living har bra kommunikationer till Stockholm. Ni kan enkelt ta er till olika evenemang och marknader med tunnelbana, buss eller bil. Det gör det lätt att maximera er tid och få ut det mesta av er julupplevelse.

Med BooBoo Living som er bas får ni en minnesvärd julupplevelse, fylld av traditioner, god mat och gemenskap. Oavsett om ni är på jakt efter julbord, julmarknader eller bara vill njuta av varandras sällskap, erbjuder BooBoo Living den perfekta platsen att fira julen på!

BOKA HÄR